Allergenenchecker

Beste klant,
via ons uniek checksysteem kan u op betrouwbare wijze nagaan of onze gerechten allergenen bevatten.

Welk erkend allergeen mag het gerecht NIET bevatten?



Wordt de titel van het gerecht rood weergegeven, dan bevat het een (weglaatbaar) allergeen, is het rood én doorstreept dan is het allergeen elementair aan het gerecht.
Een uitroepteken achter het gerecht kan op allergenensporen wijzen!
Noot: Aangezien elk gerecht op vraag van de klant vers bereid wordt, kan met elke bijkomende specifieke wens rekening gehouden worden. Zo kan op uitdrukkelijke vraag, bepaalde ingrediënten weggelaten of toegevoegd worden. bvb.: geen look, geen paprika, geen champignons, geen chilipepers, geen zout, geen MSG, ...wel brocolli, ...

Opties:

Check of een allergeen kan weggelaten worden óf dat er allergenensporen kunnen aanwezig zijn:
druk
kies of en duid allergeen aan
rood + doorstreep = allergeen kan NIET weggelaten worden
! = dit gerecht kan sporen bevatten